ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΩ 18/3/2019

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ημερίδα για την πολιτική προστασία από φορείς των Σερρών και κύριο ομιλητή τον κο Κοκολάκη Κων/νο πρώην Δ/ντη Βορ. Ελλάδος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης του τμήματος Πολιτικής Προστασίας.

Αποκτήσαμε γνώσεις , δώσαμε πληροφορίες για τον ραδιοερασιτεχνισμό αλλά και τον εθελοντισμό, και γινανε πολλές αναφορές για το έργο που προσέφερε και προσφέρει ο Σ.Ρ.Ν.Σ (SZ7SER) στο έργο της Πολιτικής Προστασίας στο Ν. Σερρών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και από εδώ τους συναδέλφους SV1HER Σωτήρη SV1LHM Ιωάννη επίσης θερμά τον συνάδελφο SV2BNL Μιχάλη για την βοήθειά τους και τη συμμετοχή τους στα δοκιμαστικά QSO μέσω δικτύου DMR BRANDMEISTER που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια συνεργασίας των ομάδων ΟΕΑ των συλλόγων Σ.Ρ.Ν.Σ, Ε.Ε.Ρ, Ε.ΡΑ.Κ. , που ακούσθηκαν σε όλη την αίθουσα του αμφιθεάτρου και προξένησαν θαυμασμό, ακόμη και στους ποιο δυσκολόπιστους για τις επικοινωνίες που μπορεί να παρέχει ο Ραδιοερασιτεχνισμός σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος ! Ευχαριστούμε θερμά !

Για τον SZ7SER ο SV7LNX