Συμπλήρωση ή διόρθωση στοιχείων στο νέο πληροφοριακό σύστημα «Ραδιοερασιτεχνισμός»

Η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ειδικότερα το Τμήμα Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας, Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού Ραδιοεπικοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνολογικού Εξοπλισμού και Εγκαταστάσεων (ΔΤΕΕ) σύμφωνα με το ΠΔ 40/2020 «έχει νομοθετική και κανονιστική αρμοδιότητα για τον τομέα των ερασιτεχνικών και πειραματικών σταθμών», ενώ σύμφωνα με τις διατάξεις της ΥΑ 38200/1136/2011, άρθρο 10, παράγραφος 3.9 «μεριμνούν για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των σχετικών διαδικασιών και ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος για θέματα διαχείρισης του ραδιοερασιτεχνισμού», και με τις διατάξεις της ΥΑ 10800/648/2013 έχουν αρμοδιότητα μεταξύ άλλων και για την καταγραφή και διαχείριση των στοιχείων των ραδιοερασιτεχνικών αναμεταδοτών- επαναληπτών- ραδιοφάρων.

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στον σύλλογο μας

Αφιέρωμα της ΕΡΤ στον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Σερρών.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ο Πρόεδρος ,το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ν. Σερρών, σας εύχονται ολόψυχα Υγεία , ευημερία και χαρούμενες ευτυχισμένες γιορτές για εσάς και τις οικογένειές σας !!

22ος Αγώνας Δρόμου Εμ. Παππά

http://www.runningnews.gr/item.php?id=50059

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας και έχουμε αναλάβει μετά από πρόσκληση, να πραγματοποιήσουμε τις επικοινωνιακές ανάγκες του αγώνα.

ΠΕ Σερρών – Εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτεχνών

Οι εξετάσεις για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτεχνών κατηγορίας 1 & κατηγορίας εισαγωγικού επιπέδου για το Β εξάμηνο 2021 θα διενεργηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στις 14 Δεκεμβρίου 2021 ημέρα Τρίτη και ώρα έναρξης 1ης ομάδας 09:00 πμ.